[REQUEST] Welcome Picture – devikwon

Hi Nana. kkk~ aduh aku dateng lagi nih. makasih buat bgnya ya
oh ya aku mau pesen attention poster nih eh bener gak itu namanya? pkknya isinya rules gtu deh. kkk~ boleh gak?

aku bingung nyusun kata-katanya gmn pkknya gini deh.

-Don’t Copy-Paste or Reblog without my permission
-Basing my pairing Not Allowed
-Comments are required. Don’t be arrogant person!
-Please introduce yourself in page “Intoduce”

udah kayaknya gitu aja. makasih ya nana

devikwon.wordpress.com

Notes : Halo! ini welcome picture kamu, semoga suka ya ^^ berhubung kamu gk kasih konsep jadi aku sesuain sama request kamu yang sebelumnya

Welcome Picture devikwon

2 responses to “[REQUEST] Welcome Picture – devikwon

  1. kkk~ makasih BGT loh na. ini bagus sungguh deh. aku pamerin ke temen katanya dia pengen. kkk~ makasih ya :)))

Hi-Think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s