[REQUEST] Background YoonYul – devikwon

Hai nana aku dateng lagi nih. kkk~ welcome posterku belum jadi tapi aku req lagi. haft.

aku mau req background. 3 bg sekaligus gapapa kan? kk~ ini terserah mau dibuatinnya kapan asal nana gak sibuk aja.
what request : background
size : 1366 x 844
idea : terserah nana deh kyk apa idenya. yg penting enak dilihat (?)
1. bg yg pertama modelnya (?) YoonYul ya. Yoona Yuri.
2. Ulzzang Mikki sama Ulzzang jo gaeun Nana pasti taukan ulzzang2 itu
3. Suho exo
contact person : @juseyul

thanks nana   )

notes : hai unn ^^ ini yang Yoon Yul nya yah😀 yang dua lagi menyusul😉

BACKGROUND YOONYUL

Hi-Think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s