[REQUEST] Header – K I D S

1. Title Blog : K I D S

2. URL Blog : kidsforeverkids.files.wordpress.com

3. Words : The only abnormality is the incapacity to love.

4. Header Size : 1120 x 274

5. Idea : soft, peletakkan fotonya kalo bisa dibuat begini …
sama tolong buatin 2 versi dong na, 1 pake quote, nama blog dn url dn 1 lagi cuma quote aja tanpa nama blog dn url. thankyou ~

6. Who’s there : baekhyun
chanyeol

thisisyours!

notes : haloo😀 nana nggak bisa buat persis karena udah pasti ngelanggar copyright jadi nana buatin sebisa nana😀 dan no redo ya🙂 habis gini mau pergi vacation soalnya🙂

 HEADER KIDS

 

HEADER KIDS_qts

 

2 responses to “[REQUEST] Header – K I D S

  1. halo, nana!! ini ga super lama kok sesuai kata kmu kan 2 minggu (atau lebih? hahahaha) no need redo, ini aja uda mau dibuatin 2 versi syukur~
    thanks nana and happy vacation!

Hi-Think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s