[REQUEST] They Had Broken Up by Aiveurislin

1. Title : ✸ They Had Broken Up –> 2 Januari 2016
2. Author : ✸ Aiveurislin
3. Cast : ✸ WINNER’s Seunghoon, OC’s Chanhee [Visualized by Thai Ulzzang’s Pimtha], iKON’s Chanwoo, OC’s Haljung [Visualized by Lovelyz’s Jiae]
4. Summary : ✸ Kencan Seunghoon dan Chanhee harus diganggu dengan mood Chanwoo yang baru saja putus dengan Haljung kemarin.
5. Additional Picture : –
6. Quotes : –
7. Notes : untuk type posternya sendiri, entah saya suka dengan poster https://hayiart.files.wordpress.com/2014/07/see-you-again-by-lee-rae-ah.png mungkin dibuatnya bisa kayak gitu. hehe
8. Contact Person : this comment.

thanks a lot!

thisisyours!
Notes : Haloo~~ Maaf nggak bisa exactly mirip See You Again karena udah lama banget itu buatnya😦 Semoga suka!
They Had Broken Up by Aiveurislin

One response to “[REQUEST] They Had Broken Up by Aiveurislin

  1. Yaampun, ini keren banget kak nana🙂 suka banget deh sama hasilnya🙂 langsung take ya kak. Makasih udah mau buatin posternya😀😉

Hi-Think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s